zondag 28 februari 2010

Geborduurde handdoek bambi vogeltje

Omdat een vriend helemaal weg is van het vogeltje van bambi en van bambi zelf heb ik een handdoek en 2 washandjes voor haar geborduurd. Zo kon ik ook meteen het oplosbare vlies uit proberen. Dit was door de regen eerst wel een soort gel geworden maar in de was is het helemaal opgelost. Binnenkort voor nog meer mensen meer eens iets gaan borduren op een handdoek.

zaterdag 27 februari 2010

Op zn kerst best.

Mijn andere foto van kerst kan ik nu even niet vinden maar dit is haar kerstjurkje afgelopen kerst geweest en wat heeft ze een complimentjes gehad!!!! Zij vond alleen het bontje een beetje te veel kriebelen dus die trok ze er af en hing te in kerstboom. ( ze zwaaide er mee opzij en toen bleef die in de kerstboom hangen. Zodra ik de andere foto's heb gevonden plaats ik die ook.

Een 'klein' kadootje

Een klein kadootje meenemen als oppeper voor een vriendin die 2 weken na mij uitgerekend was, was de bedoeling. Maar een klein kadootje werd een steeds groter maar wel praktisch kado. Ik had 1 pak luiers maatje 2 gekocht en omdat mijn dochter nog maatje 1 had wilde ik niet enkele losse luiers overhouden. Dan maar alle luiers een plekje geven in de taart En de taart was weer een laag hoger. Natuurlijk hoort er op een taart ook wat versiering dus een lintje er om heen en 2 rompers en sokjes maar wat doe je boven op de taart nou ja omdat het een meisje werd (en haar ouders wel van roze hielden) een roze washand in een leuk dierenfiguurtje. De Tijgertje knuffel die naast de taart staat is 60 cm detaart zelf weet ik niet. Het kadootje werd erg goed ontvangen en is al helemaal opgebruikt.

Nog een kado'tje geborduurd.

Voor de verjaardag van een vriendin heb ik haar nickname op de achterkant voor een shirtje geborduurd. Ik had het idee dat het borduursel een beetje zou gaan trekken. Ze heeft hem meteen die avond aan gedaan. Zo weet ik dat het shirt bierbestendig is. En zeer lekker draagt onder het dansen.

Kado's borduren.

Gekocht en geborduurd als verrassing voor het zoontje van een vriendin van mijn vriend en mij ik heb ook npog voor haar beide meiden een shirt/bloese geborduurd en voor alle3 een shirt met een disney figuurtje omdat zij afgelopen week op vakantie naar disneyland gingen . Ik hoop van de week te horen wat Mickey en Goofy van de shirts hebben gezegd. De foto's van de andere kledingstukken zal ik binnekort ook op mijn blog zetten.

It's a boy Shower.

Zelf een week op vakantie geweest en maar met het idee om zelf iets te maken rondlopen. Waar andere moeders wakker gehouden worden door een babydochter of zoon houd deze mama eerder haar babydochter wakker door het geluid van het naaimachine. Maar ik kreeg het idee van iets zelf maken niet uit me hoofd en in slaap val lukte me ook niet ik zag helemaal een boxkleed voor me en ik had alles in huis dus wat hield mij nog tegen..... Nou niets dus!!!! echt makkelijk is het niet om enkel de eerder geblogte dingen te maken en dan al met een dikke laag ( vind de meeste boxkleden te dun) fibelfill ook wel watine genoemd te werken. Maar alleen een box kleed waar ik niet heel tevreden over was was toch een beetje weinig dus ook een rompertje maat 56 onder de borduurmachine. En dit was het resultaat. De moeder is spe was er super blij mee en dr vriendinnen waren onder de in druk. Ze gingen er meteen van uit dat ik het jurkje dat mijn dochter aan had ook gemaakt had ( over en tijdje zal ik een foto van het jurkje plaatsen maar dat zag ik mezelf toen nog niet ff makne maar Dus het was een groot compliment dat ze dat dachten. Groet Jetje's Art

Oefenen met het borduurmachine.

Om wat te oefenen heb ik voor een vriendin 2 hydrofiele luiers borduurt. Zij was heel erg blij met de luiers, want die kan je overal voor gebruiken en ze waren nog uniek ook want wie heeft er nu hydrofiele luiers met pooh en 1 met de tweeling Puck en max de neefjes van Mickey Mouse. Na haar bevaling kreeg ik ze nog terug om de namen van een onverwachtse tweeling er op te zetten die van pooh was voor het meisje en voor de jongen natuurlijk de ondeugende neefjes van Mickey.

Ook ik moet er aan geloven.... Een blog!

Hallo allemaal,
Ik zit nu regelmatig op de compueter jullie blogs te kijken en aan mijn eigen blog kom ik niet toe Deze moet ik op mijn vriends computer bewerken omdat ik niet de juiste versie van internet voor die blog op mijn eigen computer heb. Daarom start ook ik nu via deze site een eigen blog. de aankomende dagen zal ik veel aan het uit zoeken zijn hoe foto's en berichtjes te plaatsen. Maar zodra ik Wat eigen gemaakte dingen op mijn blog heb staan hoop ik snel reacties van jullie allemaal te krijgen en ook graag tips.
De reden dat ik regelmatig kleertjes maak is omdat mijn dochtertje vandaag precies 5 maanden oud is maar qua breedte nog iets te smal voor de meeste maat 50 kleding en qua lengte eigen al een korte 62 nodig heeft. Zelf ben ik niet zo van de jurkjes dragen en van het roze dus dat zal neit heel vaak er tussenzitten al zijn jurkjes wel meer meegroeibaar. De rok valt alleen steeds iets korter maar daar heeft zij zelf geen bezwaar tegen.
Ook heb ik tot nu toe eigenlijk ong. niets echt als patroon uit een blad of patronen serie gemaakt. ik pruts zelf altijd maar wat aan. de meeste patronen bladen beginnen ook bij maatje 62 of 68. Ok hier voor wil ik graag tips op het gebeid van welk patroon voor mijn dochter wel of niet haalbaar is( de roospatronen vallen geloof ik erg breed)
Groet
Jetje's Art

vrijdag 26 februari 2010

http://www.everyoneweb.com/jetjesart/