vrijdag 24 december 2010

Je hebt een eigenwijze zwangere......

Het begint bij iemand die zwanger is.
Deze is zeeer eigenwijs, heeft een Naaimachine, zit veel tijd van de dag thuis en sloot vorige jaar een weddenschap met een vriendin om het jaar erop ( dit jaar dus) wel in gala jurk op een kerst of oud en nieuw feest te verschijnen. Met als resultaat dat deze eigenwijze zwangere een patroon zag in de knipmode van vorige jaar december,een proeftop maakte, op de markt stof haalde en achter de naaimachine verdween. Met als resultaat deze jurk met enkele aanpassingen door een dikke buik. Foto en pregant Shark is geen combi !
Helaas wat meer rust moest nemen dus de jurk nog niet helemaal naar wens heeft kunne maken. En nog lang niet tevreden was. Maar voor de aanpassingen ook weer wat spullen buitenshuis nodig had wat dus geen optie was.
Wel is er een tule onderrok onder gekomen ( wat een klus om dat de rimpelen en te bevestigen:S) Zodat de rok net wat beter valt dan zo raar recht naar beneden als ik morgen de jurk met onderrok aan heb en daddy Shark een goede foto maakt zal ik deze hierbij plaatsen.

1 opmerking:

  1. De jurk,is prachtig geworden!
    Je zag er stralend uit,met het Kerstfeest!
    Drie weken,later kwam Little Shark!
    Toen ook weer groot feest!

    BeantwoordenVerwijderen