vrijdag 28 oktober 2011

Jurk voor Avifauna


Op 7 Augustus afgelopen zomer zijn wij een dagje uit geweest. Wij zijn op een heerlijke warme zomerdag naar avifauna geweest. Little Shark had mama al aardig geïnstrueerd. Het stofje had ze zo te pakken en na dat papa door had dat ze mama’s patronenmap wilde hebben was het patroonmap ook zo door haar uitgekozen dit werd tot vervelings aan toe op schoot gelegd terwijl mama druk aan het leren was. Toen papa ook onverwachts moest werken ben ik die avond  toch maar het patroon over gaan nemen en achter de machine gekropen. 

Bij gebrek aan  tijd om fournituren shoppen heb ik een witte rits in de zijnaad gezet. Voor de bandjes het ik iets uitgeprobeerd bij de daarbij uitgekozen koordjes. Ik heb deze gebruikt als schouderbandjes. Gedurende de dag bleken die koordjes goed te werken. Van de rits had Little Shark totaal geen last. Hij was ook bijna niets zichtbaar. 


Wel was het bovenstuk wat ruin waardoor die na wat heen en weer wiebelen en draaien  verschoof. Dat is ook te zien op de foto’s. Ach zowel Little Shark als Daddy Shark maar zelfs ook oma A die een uurtje na ons ook het park in kwam vond de jurk erg mooi. Ook de gieren moesten de jurk zien, Little Shark wees nog even wat veren bij de gier aan maar toen mama zei dat de gier kon bijten deed Little Shark haar handen toch maar evne voor de veiligheid op haar rug.

1 opmerking:

  1. O,wat is Tess mooi!
    Het was mooi weer,dus is zo"n luchtige jurk,kan je dan makkelijk aan!
    Alle vogeltjes floten,Tess,na!
    Oppassen,voor de bijtende gieren...handjes op de rug....de schat!

    BeantwoordenVerwijderen