dinsdag 27 december 2011

Een haai? neej het is een Tijgertje!!!!!

Enkele maanden terug was Littl Shark jarig en behalve woezel en pip vond zij winnie the pooh ook nog steeds erg leuk. En dan eigenlijk vooral het vriendje tijgertje en het kleine bange varkentjes vriendje Knorretje. Omdat dat Little shark de hele dag rond springt huppelt en net als tijgertje niet goed uit kijkt naar waar haar zusje of wie dan ook staat. Voor Little Shark haar verjaardag maakte ik naar haar wens een tijgetje pak want ieder kind mocht verkleed komen van haar. Ik heb als patroon het tijgertje pak uit het knippie verkleedboek gemaakt. Alleen dan een paar maten verkleind en nog een maat versmald. Nog vind ik het pak erg ruim en dus aardig op de groei. Het pak heb ik laten sluiten met klittenband.


Maar als iedereen verkleed komt dan moet natuurlijk je zusje zeker weten verkleed.Deze mocht als het kleine bange vriendje knorretje. waarschijnlijk omdat mini Shark met grote ogen naar haar zus kan kijken als die weeleens heen en weer aan het rennen is. Beide dames vinden de staart van tijgertje het leukste. Het pak voor mini Shark heb ik zelf getekend aan de hand van haar maten. De zwarte strepen heb ik met een korte zigzag op het naaimachien erop gemaakt. De stofjes heeft Little Shark samen met Daddy Shark bij elkaar gezocht.Omdat Knorretje een dikken buik heeft heb ik de buik van Mini Shark een beetje opgevuld .

Op de dag zelf wilde beide dames de verkleedkleding niet aan. Verder was er ook niemand verkleed dus uit de toom vielen zij niet. De pakjes liggen hier standaard in de verkleedkist maar het tijgerpak word nog bijna wekenlijks aan getrokken om in te spelen.

Het knorretjepak? ja die past al een tijdje niet meer dat heb je als de dames in de lengte groeien he. Ik heb Mini shark nog niet horen klagen erover dus erg zal ze het niet vinden. Ze lacht dr zus vaak genoeg uit over dr creaties. ( een snoopy pyama broek onder een willemientjejurk en daarover heen het bij horende snoopy pyama jasje.)

3 opmerkingen:

 1. Gelukkig geen haai,
  maar een lief tijgertje!
  En wat zo lief is....het tijgertje is....
  erg lief voor het kleine varkentje,Knorretje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja,het is een mooie tijgerstaart!
  Waarop je lekker kan gaan staan!
  Hi hi!

  Het pak,is in zijn totaliteit, erg mooi geworden!

  Daar hebben Tess en Kelcey,
  w.s. veel plezier van!

  Dat Kelcey,niet meer in de "huid",
  van Knorretje past is jammer,
  maar Kelcey,groeit ook als kool!

  Bijna een jaar,
  maar...zo wijs....zo ondeugend....en zo groot!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Jet,

  Ik vind ze beide super leuk geworden!!

  Ik mail je vandaag nog, want ik ben nu wel heeeel erg aan t treuzelen he!?

  Liefs Moon

  BeantwoordenVerwijderen