zondag 22 januari 2012

After party dress


Woensdag was mini Shark ajrig er lag al een jurk geknipt klaar om te maken maar ik kon me er niet toe zetten door omstandigheden om er mee verder te gaan. Gister vierde ze haar verjaardag voor een grotere groep mensen en nog had ik me er niet toe gezet. Vandaag was ik het zat en Little Shark geloof ik ook ik werd de hele dag naar het naaimachien gestuurd met de woorden 'kel jurk maken nu!'  Maar wees gerust, ze heeft niet in dr luier rond gestapt. Woensdag heb ik haar een zomerjuk van dr zus aangetrokken over dr rlange mouwen romper en legging heen en gisteren heeft ze gestraald die mini mouse jurk van dr zus. Toch best handig als ze neit zo veel schelen van maat. Maat wat ze ook aan had mevrouw is gewoon heerlijk schandalig verwend. woensdag kwamen oma Alphen met (oud)tante Marry, opa oma en Joy (de hond) nikki en Tamara. De kadootjes stroomde binnen en de donderdag waren beide meiden er gewoon nog moe van.  Vrijdag kwam er over de post van (oud) tante Marjo een  pakketje voor mini Shark Little Shark en mama. Weer lekker verwend en toen de zaterdag nou nou dat was een festijn van kadootjes. Al denk ik dat beide meiden de zelf versierde taarten ( zal ik zo ook bloggen nu ik toch bezig ben:D ) en de aandacht van ale die mensen nog het leukst vonden.
Mini shark lag in dr bed toen de taarten voor zaterdag gebakken zijn toen dr zus de koelkast open deed om te laten zien hoeveel er van ale het lekkers was, was haar gezicht ongeveer zoals op de foto hier naast.  De zaterdag  kwam de buurvrouw al voor de feestijd deze heeft lekker rustig nog wat haren in modelgebracht lekker nog even ontspanen zitten knuffelen en kletsen met de 3 dames des huize. Toen kwamen oom Martijn tante Linda met nichtjes Aimy en Jacy, (oid ) oom Thijs, (oud tante Atie allemaal uit omgeving roosendaal helemaal naar ons toe voor haar feestje. De meiden hebben heerlijk samen gespeeld al snel kwam ook vriendje Indi met zijn ouders. Oma spijk dit keer zonder joy en opa, vriendinnetje Emma met haar oma en mama, buurmeisje , vriendinnetje  Roxy helemaal uit Alphen met haar papa, tante Angela en ome Martijn, neef Lauren met zijn mama, tante Eef en net voor het slapen gaan kwam ook Tamara nog een keer gewoon om het het zo gezellig is. Ik geloof dat ik niemand vergeten ben te noemen.

 Nou jullie snappen wel dat het een nog al druk dagje was met veel mesnen die ze niet zo vaak zien. Dan vond LittleShakr ook nog dat ze moest regelen dat de toastjes en de chips en de taart wel opgegeten werd en anders wel bij gevuld werd op tafel. Tussendoor dan ook nog weer eens wat blokjes door de brievnbus naarbuiten doen met Indi. ( Ja, van zijn papa mocht het dus nieamdn durfde nog te zeggen dat het niet mocht) Mini Shark heeft zich vooral bezig gehouden met alles opeten.Vandaag kon miniShark dan eindelijk dr jurk aan. Natuurlijk moest die even aan een danstest onderworpen worden.  en hij is goed gekeurd. Als patroon heb ik het patroon avn de minimouse jurk gepakt en nog een stukje versmald her en der. Weer heb ik de rits er uit elaten en vervangen door dit keer klittenband. Little Shark gaf bij mij aan dat er wel 'mooie pinweb haartjes'bij moest dus ik heb voor het eerst Mini shark haar in spinneweb haren veranderd. Toen ik het haar zelf in de spiegel liet zien moest ze dr heel hard omlachen en begin ze naar haar zus te wijzen. Nu moet ik zeggen dat de dames ook steeds meer op elkaar gaan lijken. Kunnen dezelfde koppies trekken dragen vaak elkaars kleding. en waar Mini shark een stukje getinter was begint datnu ook weg te trekken. En ja qua gedrag heeft ze een groot voorbeeld aan dr zus. Terwijl Mini shark vrolijk aan het dansen was, was LittleShark zich aan het opkleden en is druk in de weer geweest op de wii. Naar haar zeggen was ze aan het 'spotten, mama tessie spotten voor de taart' Na wat door vragen waren er wat mesnen gistetren geweest die zei dat ze al die taart en van de week eens af moesten sporten. Little Shark pikt heel veel op nu en zegt steeds meer dingen na. Ook dingen die ze niet mag zeggen maar dan word ze vaak al meteen boos op zich zelf.
Dat sporten is voor mijzelf  misschien ook wel weer eens een goed idee. Naast het bijna elke dag 2 uur wandelen kom ik niet toe aan de wii. Nu heb ik wel een afspraak om met een vriendin elke week te gaan wiien om ook haar conditie op te bouwenmaar eerst gaan we nog samen pannekoken uit bij de pannekoekenbakker om miniSharks verjaardag nog eenbeetje extra te vieren. Maar eigenlijk gewoon om de verjaardag van die vriendin te vieren maarja als je 21 wordt is een pannenkoek bakkerij niet meer de plaats om het te vieren dus we sleuren de meiden verplicht mee.

4 opmerkingen:

 1. O,wat een mooie jurk!

  Met dat iets getinte huidje,
  van Kelcey,staat die kleur groen,
  erg mooi!

  Mooi,ondeugend toetje erboven,
  maakt het helemaal compleet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kelcey....Hieper de Piep!

  Ja... alweer 1 Jaar!

  Zoveel visite en zoveel cadeatjes!

  En een dag na het partijtje....toch een mooie jurk,
  een feestjurk......gemaakt door je lieve Mama!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tess en Kelcey,zijn schatten!

  Twee zusjes,die veel van elkaar houden!

  Samen met Mama,is het een vrolijke drie-eenheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je zo...naar die mooie meisjes kijkt,
  dan wil je ze toch knuffelen!

  Een ieder,die dat niet wil,
  begrijp ik niet!

  BeantwoordenVerwijderen