woensdag 1 juni 2011

Willemientje voorpaginanieuws

Vandaag vielen 2 verschillende kranten vlak na elkaar op de deurmat met op beide voorpagina's little Shark in haar willemientje jurk. Of het door het jurk of door haar groupie gedrag kwam,weet ik niet. Zowel zij als mini Shark hebben zich zondag ( de dag dat de foto's gemaakt zijn) vermaakt.
Wij waren naar een event in Spijkenisse niet veel bijzonders zouden jullie zeggen. Wij gingen kijken naar de band van vrienden van ons waar tevens daddy Shark geluidsman van is. Op het terrein aangekomen stonden er al 8 fotografen klaar en begonnen meteen met foto's maken toen little Shark de auto uitkwam. Met moeite liep little Shark tussen de fotografen door en zocht veiligheid bij de eerste die ze tegen kwam.
Laat dit nou net replay zijn, de mannen waren niet te beroerd om haar op te tillen en een aantal kusjes ( zeer natte zoals het haar befaamd) in ontvangst te nemen. Voor haar zijn al die bekende mensen niet bekend natuurlijk. Na weer enkele foto's gingen de fotografen toch naar andere slachtoffers op zoek en little Shark ging ook op zoek naar wat andere slachtoffers voor haar. Al snel volgende een afzoen sessie met de lichttechnicus.
Daar krijg je honger van dus op zoek naar wat te eten. Om dit ergens in een gebouwtje op te eten. Hé vervelend daar zat al iemand scheen ene Lenny te zijn ach dan gaan we daar wel bij zitten. Ook hij kreeg een paar natte kussen. Een een hapje van haar minimuffin. Welke hij trouwens niet wilde.
Toen er wat mannen van een trappetje van het podium af kwamen wist little Shark wat zij wilde......... op dat podium komen.
En als mama het via de trap niet toelaat dan maar op een andere manier. Even afgeleid door Do die aan kwam naja dan geef je die ook maar wat kusjes en knuffels. terwijl Do op het podium zong heeft little Shark in het vip gedeelte uitgebreid staan dansen, tussendoor backstage knuffelen met mini Shark.
Voor de band had ze eigenlijk geen oog. Wel vond ze het interessant dat mini Shark in de kleedkamer van de band mocht slapen. Toen de band het podium op ging was ze een en al oog voor ze. Elke keer stak ze haar handjes naar de zanger uit. en toen.................
ja hoor ze werd door de zanger over gepakt en was op het podium. Ze keek haar ogen uit, de fotografen schoten weer hun camera vol met foto van little Shark in haar willemientje jurk.
En vandaag herkende ze zichzelf in de krant.

2 opmerkingen:

 1. Tess in de krant!
  Zelfs in twee kranten!
  Zangeres Do en de mannen van Replay en Lenny,raakte vertederd,door Tess,haar spontaniteit!
  Ook de fotografen,zagen in Tess,haar onbevangenheid en daarom een mooi plaatje voor de voorpagina, in de krant!
  Oma Alphen,is trots op haar twee lieve,mooie,vrolijke kleinkinderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto"s van tess in de krant!
  Een kusje voor de beide lieve meisjes
  Tante Mar

  BeantwoordenVerwijderen