dinsdag 28 juni 2011

Ma Flodder of een (al bijna) grote Little shark

Terwijl mama bezig is met mini Shark kamt Little shark nadat ze een jurk aan had getrokken wel vast even haar haar met papa's kam. Toen ze klaar was riep ze heel hard klaaaaaaaaa en trok dr jas en schoenen er bij aan en bleef verbaasd bij de deur staan toen ik zei dat de jurk wel een beetje gek was om aan te doen omdat deze nog niet af was. En dat haar haar wel heel wild zat dus dat mama daar graag 2 straartjes in wilde maken. Ook haar jas zat achterste voren maar daar zei ik maar niets van want haar snuitje keek steeds droeviger. Die dag wel meer acties waarbij bleek dat ze nog net te jong of te klein was.
Handen willen wassen en daarvoor op je speelgoed kist klimmen maar dan nog net niet bij de kraan kunnen. ( zelfs niet eens over het aanrecht kunnen kijken. Mini Shark een schone luier willen geven maar een luier van zichzelf daarvoor over de luier in mini Shark aan heeft willen doen en dan de luier die mini Shark aan heeft los doen en deze aan de achterkant omhoog trekken net zolang en vooral erg voorzichtig tot deze uit is.
'Fffffff oma aaaaaaaa laten' roepen terwijl ze druk bezig is met de telefoon. Waarschijnlijk bedoelde ze dus 'even met oma Alphen praten.')

3 opmerkingen:

 1. Ah, gussie, ja het is wel allemaal heel erg ingewikkeld als je nog zo'n ukje bent, maar eigenlijk alles graag zelf wilt doen. Ik vind de foto's geweldig! Hahaha, schattig snuitje.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb Ma Flodder,niet aan de lijn gehad!

  Wel,een lieve Tess!

  Wat een ondeugend snuitje trek je, hier,weer!

  Oma,hou van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wie weet jong geleerd .....oud gedaan
  Maar Little Shark het maakt niet uit wat je aan heb of hoe je haar zit je bent en blijft mijn grote lieve kanjer

  BeantwoordenVerwijderen