maandag 17 december 2012

blog onder het stof vandaan geblazen
Voordat het echt een jaar geleden is, dan toch maar even het stof van mijn blog afblazen.Op 23 Februari showden little miss en mini miss hun shirts die al weken lang af waren en gedragen. Het stofje heeft little miss zelf op de markt uitgekozen en betaalt Ik geloof dat ze voor dat halve metertje een appel of peer had gegeven zo schattig hoe ze al kon onderhandelen. Op verzoek heeft little miss een wat hogere kraag zodat ze geen koude nek kreeg en ze dus ook geen sjaal om hoefde.
Op de vraag of ze wel dr handschoenen erbij aan
moest zei ze nee en pakte snel dr wantjes die ze om
zichzelf heen knoopte en aan deed. Ze wilde zo naar
buiten stappen. Mama vond dit wel een beetje
te koud. Maar als er stof overblijft en je zusje aait steeds over je shirt en de restje stof dan moet er natuurlijk voor haar ook een shirt besteld worden bij mama. Voor een heel shirt was er niet voldoende maar in combinatie met een ander stofje lukt het mama best.


Op een effen stof moet natuurlijk een borduurtje dus ook die werd in 'overleg' met zusje lief uit gezocht. Omdat de borduurmachine steeds keuren had is het borduurtje in mama's ogen mislukt maar de meiden vonden hem wel mooi. Nu krijgt pop het shirt nogal eens aan en zijn ze het eens dat pop moet groeien maar dat het shirt wel mooi is.  Jullie snappen natuurlijk wel dat het shirt van mini miss haar al te klein geworden is maar little miss past haar shirt nog wel . Mini miss nu ook. Het valt alleen wat korter nu bij little miss. ik zou zelf het stofje bestempeld hebben als te druk. Maar wat moet je als 1 paar puppie ogen je vragen om het al gekochte stofje te verwerken tot mooi shirt? Ja dan gaat ook deze moeder overstag. . Voor mini miss heb ik antonia van fm gebruikt en aangepast naar haar maten en voor little miss heb ik Zoë van fm gebruikt. Wat hen beide goed staat. Die gaat er voor beide dus vaker komen.

2 opmerkingen:

 1. Hé hallo!! Dat is lang geleden!! Leuk dat je je blog weer onder het stof vandaan haalt :)

  Wat leuk little miss zelf op de markt haar stofje heeft uitgekozen en "betaald" met een stukje fruit (is gezond voor de marktkoopman, krijgt hij energie van, hahaha).

  Nu hebben ze beiden een shirtje met het vrolijke stofje.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee Lieverds,in een mooi shirt!

  Ja,onderhandelen kunnen de twee(ook)belhamels wel!

  Een gezonde deal!

  En de centjes blijven in de knip!

  Tess en Kelcey,zien er lief uit in de shirt met een mooi patroon!

  Mama,kan toveren......misschien net als Tinkel!

  BeantwoordenVerwijderen