dinsdag 14 januari 2014

Vandaag is de dag dat........


little miss of mini miss de kadootjes  geven mag.....
Jaja de dametjes zijn nog steeds dol op kadootjes geven het liefst een zelf gemaakt kadootje. Eèèèèèèèèèènnnnnn het allerallerliefste een door hun zelfgemaakt kadootje. Als papa trouwt is dat een mooie gelegenheid om kadootjes te geven. Ze wisten al snel wat ze wilde geven een spaarpot dan kon papa gaan sparen voor uitjes en voor spullen waar zij mee kunnen knutselen en spelen. Na even zoeken vonden we een spaarpot die aan de eisen


voldeed. Namelijk hersluitbaar, in de vorm van een
dier en iets met een hartje, want dat hoort bij trouwen. Maar het liefst ook zelf gemaakt, nou ja zelfgemaakt is deze paarse met blauwe meisjeskikker niet máár wel zelf versierd door de dames. Dat was voor little miss van 4jaar net zo'n precies werkje als de 2 jarige mini miss. Op het resultaat waren ze heeeel trots gelukkig. Maar alleen een spaarpot geven was niet leuk vandaar dat de zoektocht verder ging in de laatste dagen voor de bruiloft kwamen ze steeds meer te weten waaronder dat ze de bloemetjes niet op hun of in de buurt van hun broertje mochten gooien, maar zo'n 4 meter  

achter papa en dat als hun mandje leeg was dat ze dan naar opa mochten lopen. Volgens de dames was dat heel makkelijk wat je houd het mandje op z'n kop rent naar opa pakt de kadootjes geeft die aan papa en gaat weer naar huis waar je mama alles kan vertellen. Maar zo kwamen er toch zaterdag ook wat speldjes bij kijken voor in hun haar want na lang zeuren bij oma mocht mama dat zelf doen. De speldjes moesten mintgroen zijn her en der gezocht en een paar hele mooie gevonden die in de verplichte knot konden. Maar als de speldjes mintgroen moesten, moesten de andere cadeautjes dat ook maar zijn. We liepen tegen een heleboel handdoeken aan waar de dames er 2 uitgekozen hadden om te gaan borduren en met nog 2 washandjes was de set compleet.
De speldjes werden helaas gister toch weer afgekeurd, maar wees gerust ze zijn niet voor niets gekocht deze gebruiken we zondag op de afterparty bij ons thuis zodat de dames het een het ander kunnen laten zien en verwerken van van de voor hun chaotische en indrukwekkende dag. Ja het is niet niets als je papa gaat trouwen. Als het goed is gebeurd dat maar één keer in je leven.Wat we op de handdoeken moesten gaan borduren was heel makkelijk. Namelijk "de namen en de 'naam van de dag' mama" er mochten geen versjes bij alleen dit. En de kleur.... Ja Maartje's lievelingskleur weten we niet dus dan maar papa's lievelingskleur namelijk groen. Zelf wilde ze alle knopjes in drukken om te gaan borduren. Met deze 2 prachthanddoeken als eind resultaat.

2 opmerkingen:

  1. Een leuk idee van de meisjes......een zelfgemaakte spaarpot....en dan....de mooie handdoeken met de trouwdatum en de namen van het bruidspaar.

    Op de enkele foto"s van de meisjes als bruidsmeisjes...zie ik ..dat ze een prachtig en mooi kapsel hadden......het zijn natuurlijk ook mooie meisjes.
    En dan...op zo"n dag ..hun kleine broertje weer te zien......dan blijf je glunderen.

    BeantwoordenVerwijderen