vrijdag 9 januari 2015

Ook mini miss werd niet overgeslagen


De hele week liep mini miss te zusteren over haar geopereerde zus. de ijsjes werden de hele dag aan gesleept. in de winkel was zij de eerste die nieuw voorraad in sloeg ( we hadden nog 20 ijsjes in de vriezer) elke dag deed zij het kussen verschonen terwijl ik het dekbed deed, want oh wat kwijlde little miss en door de operatie rook dat niet fris. Elke dag deed zuster mini miss onderzoek. Keeltje kijken, laten slikken, voel aan dr zus dr buik ( keel deed te zeer dat durfde ze niet aan) temperaturen in alles hielp ze mee.


Als je zus dan een pyjama heeft verdient door geopereerd te
worden dan heb je als zo'n lief klein zuster zusje toch zeker
wel een nachthemd verdiend. ze koos zelf de stof uit, met ijsjes omdat zij de enige echte ijsjeszuster was van heel spijk,
en omschreef het model lang en ruim en korte of als het kan
zonder mouwen anders kreeg ze een lekke koppakking.
( een uitspraak van opa als hij zweet van het werken op bv.
de boot). zo gezegd zo gedaan. In dit geval echt zo gedaan.
Als basis nam ik het amelia patroon ik verlengde hem zodat ze er lekker met dr benen in weg kon kruipen en de volgende dag lag het nachthemd al op haar te wachten. Ze heeft even een vrije mogren genomen om er in rond te dansen maar daarna was ze weer het opperzustertje.Toen little miss weer beter was mocht zei hem ook een keer aan en ze speelde meteen dat ze een baby in dr buik had en naar het ziekenhuis moest want zo gaat dat met eerste babay's krijgen.

2 opmerkingen:

  1. De meisjes zijn zo zorgzaam voor elkaar.
    Beiden hebben ...ook...een grote fantasie.....operatiezuster...en een baby in de buik...nu maar een paar jaar wachten..met..zuster worden...en de baby...ïn de buik"!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hun planning is nu toch echt om eerst te gaan trouwen. ze tellen beide de jaren al af. hihihihi

    BeantwoordenVerwijderen