woensdag 6 juli 2011

uitdagingen uitdagingen en nog eens uitdagingen.

De 2011 uitdaging is voor mij al voorbij mij streven was alles te hebben voor 14 mei en op het kledingstuk voor mezelf na was deze geslaagd. Voor mezelf ben ik wel bezig geweest maar toen er dingen aangepast moesten worden, kwam ik vast te zitten want een dametje van bijna 6 maanden of een dametje van nog geen 2 jaar die mij dan moeten gaan helpen is niet voldoende.
Op 8 Juni ben ik samen met een vriendin de uitdaging ( die zij verzonnen had en ik aangepast heb) aangegaan om elke week in mijn geval een setje te maken. tot nu toe lukte dit redelijk. Al loopt mijn blog daarin weer vreselijk achter.
Per vandaag ben ik de uitdaging 7 kledingstukken in 14 dagen aan gegaan die op het forum actief is.
Met een goede start ben ik begonnen en zal de kledingstukken ( ja u leest het goed kledingstukKEN meervoud dus) proberen uiterlijk zondag te bloggen.
De reden dat ik vandaag met de uitdaging wilde beginnen was omdat Daddy Shark voor zijn werk naar Mauritius moest voor 4 dagen naja 4 hij vloog vandaag om half 2 en hoopt zaterdag om 2 uur weer thuis te zijn, dus dat noem ik eerder 3 dagen.
Het leek hem wel leuk om als hij daar tijd voor had te kijken voor een stofje uit mauritius wat ik dan mag verwerken tot een soort spaans jurkje.
Maar verzon daarbij wel een pittige uitdaging voor mij namelijk alle dagen dat hij weg is (volgens zijn berekening dus 4 dagen) een setje te maken. Ach mannen wat moet je er af en toe mee......?
Nu plof ik eerst eens met mijn boek op de bank en heeeeeeeeeel mss ga ik dan wel verzinnen aan welk setje ik dan eens ga beginnen.

7 opmerkingen:

 1. Na gedane arbeid,is het goed rusten!

  Ik heb al wat naaiwerk...wat je de laatste dagen heb gefikst,gezien!

  Goed gedaan!

  Je krijgt van mij een Pluim!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Plofse en verzinse!!!

  Ik ben benieuwd met wat voor stofje Daddy Shark thuiskomt... Voor elke dag een setje... wauw... dat is wel héél erg veel, mag je dan nog wel slapen???

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig weer een reactie buiten die van mijn eigen moeder. en die enkele van mijn schoonmoeder.

  Mam,
  bedankt voor het trouw reageren:D de dingetjes die ik u mailde zijn niet voor de uitdaging die daddy Shark verzon en zelfs de meeste van een tijdje terug. Die pluim neem ik morgen graag in ontvangst;-)

  Collie collie,
  U natuurlijk ook bedankt voor uw reactie. ik wordt altijd vrolijk als ik weer een reactie van u in mijn mailbox zie. Maar zo leuk en uitgebreid bloggen als u elke dag doet kan ik niet.:$
  ik ben nu even snel achter de pc geploft omdat daddy shark zich zo even zou melden. En dat verzinne gaat wel aardig alleen moet ik voor mijn dametjes zo veel aanpassen. Zo worstel ik nog met een kraag die ik anders wil namelijk een meer v kraag. Misschien dat ik u zo er wel over mail u weet dat namelijk wel. Zelf ben ik ook benieuwd naar het stofje. Dat slapen gaat er morgen avond/nacht wel bij in schieten omdat er dan hier een filmmaraton gehouden wordt. Het worden de 3 twilight films dus een lang zit. (Mag ik ook weer eens even jong en naief zijn)
  Straks nog even een blouseje voor miniShakr afmaken en dan duik ik weer in mijn boek.

  U naait trouwens meer meters weg. Hoe staat het bij u met de uitdaging?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Jet ik kijk zeer regelmatig maar laat me inderdaad niet regelmatig horen. Ik hoop ook voor jou dat er nog veel meer mensen gaan kijken en reageren, want anders is het zo standaard dat de oma's reageren en dat hoop ik te voorkomen. ik kan toch moeilijk bij ieder project aankomen met mooi, leuk, grappig, dat doe je goed en Oh wat doen die meiden het leuk. (dat doen ze altijd wel) Dan is de lol er snel van af. Dus ik kijk zeer regelmatig maar af en toe blijf ik reageren. Een knuffelkus voor al de dames groot en klein, en als sharkey er weer is Geef die dan ook maar een knuffelkus van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vergeet te vragen of dat daddy shark nog voor een stofje is geslaagd? Of weet je dat nog niet?
  groetjessssss

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helaas was het mij, Daddy Shark, niet gelukt om er op te gaan voor exotische stofjes in Mauritius. Nu moet ik nog bedenken wat voor alternatief ik er tegen over ga stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes...Daddy Shark!

  We wachten af!

  BeantwoordenVerwijderen