vrijdag 12 juli 2013

Graag stel ik jullie voor aan Toby..........

Op 14 Februari verscheen deze foto met een voorstel berichtje op een facebookpagina.Helaas wisten wij na een paar weken pas van zijn bestaand af maar sinds het eerste avontuur dat wij lazen waren mini mis en little mis helemaal weg van deze gekke murgel die van ALLESSSSS beleefd. hij is al in de efteling geweest hij is al gaan parapenten, op het strand kan je hem voor bij zien komen, Volendam heeft hij als een een bezoekje gebracht maar ook madurodam. Echt élke dag beleefd hij een avontuur meestal zijn het leuke avonturen. Een minder leuk avontuur uit zijn korte leventje is een bezoekje aan de spoedeisende hulp waar ze zijn mama moesten controleren. Net zo als het vastzitten in de lift. En als hij een dagje dichtbij huis blijft.... nou dan maakt hij wel weer een mini Toby bij zijn oma voor vaderdag of haalt uit kattenkwaad uit als zijn papa nog ligt te slapen. Her en der pak hij nog een festivalletje mee. Zijn opa heeft een oplossing voor als hij erg druk is maar of die werkt? Zijn oma heeft denk ik een betere oplossing verzonnen die zet hem gewoon lekker aan het werk. zo gaat hij mee als oma voor zichzelf naar de dokter moet maar hij mag ook helpen met opruimen. misschien moeten Tess en Kelcey hem ook eens hier thuis uit nodigen. Ach zo als jullie wel begrijpen is het stiekem een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lief mannetje.Nu denken jullie vast ja dat is leuk zo'n murgel maaaaaaar waarom plaatsje dat op je blog?
Nou dat zal ik eens een klein beetje uitleggen:

Op 6 juni in een indoor speeltuin kwam mini miss op het idee op deze Toby eens uit te nodigen om met haar te komen spelen. De volgende dag zouden wij toevallig weer naar diezelfde speeltuin gaan dus plaatste ik uit haar naam 'Toby, ik is in monkey Town morgen mag jij ook meespelen!' Deze simpele uitnodiging bracht de meiden een hele grote stap dichter bij een vriendschap voor de rest van de 365dag. Want wat bleek nou voor de volgende dag hadden Toby en zijn mama nog niets gepland staan. En toby wilde dol graag komen spelen met heeeeeel veel kinderen. Meestal is hij tussen de grote mensen dus wat kindergrut ging hij niet uit de weg. Zijn mama is netjes gaan mailen en bellen naar de speeltuin en ja wel hoor hij mocht even komen spelen. en zijn mama mocht daar nog foto's van maken ook.
Mini miss en little mis waren heel erg zenuwachtig, ze hebben 3 uur lang elke 5 minuten naar de ingang gekeken. Vooral mini miss had het steeds over haar vriendje en haar Toby. maaaaaaaaar... toen kwam hij binnen gedragen op de arm van zijn mama. Mini miss wist niet hoe snel ze veilig naar oma moest rennen. Op een afstandje heeft ze haar zus en Toby wel in de gaten gehouden. Als eerste wilde Toby met little miss van de rollerglijbaan daarna klommen ze door een doorzichtige tunnel Toby ging nog van een heeeeeeeeeeele hoge glijbaan, Samen met Stekel in de ballenbak want dat mocht bij de ikea niet. En met zn 3en op de trampoline. Al was stekel er maar bij gaan liggen als afsluiter kwamen toby stekel en zijn mama bij ons aan tafel even wat drinken daar hadden de mama's ook wel trek in want wij mochten er natuurlijk achteraan klimmen.

Jullie spannen wel dat deze Murgel met zijn avonturen echt leeft voor de meiden. Vandaar dan ook dat...... maar dat vertel ik in mijn volgende bericht.


1 opmerking:

  1. Toby en Tess hadden grote pret..zo met elkaar.

    Kelcey,genoot op een afstandje mee.

    Het is leuk Toby te volgen in zijn grote avonturen.

    Kelcey en Tess,hebben er een leuk vriendje bij!

    BeantwoordenVerwijderen