maandag 11 juli 2011

Beide dames een paarse ruitjes blouse

Een week geleden maakte ik voor little Shark een blouse van ruitjes stof.
Samen met de stof kocht ik regenboog knopen nu ben ik als ik zo veel achter elkaar maak regelmatig fournituren kwijt maar dit keer had ik de knopen kaar gelegd terwijl ik de blouse maakte en zag ik little Shark vanuit mijn ogen hoeken spelen met de knoopjes waar na ze op eens weg waren toen ik de blouse tot de knopen af had.
Eén week liet ik de blouse zonder knopen hangen maakte ondertussen de broek. Van het weekend was ik het zat ik kon de knopen echt nergens vinden dus zette ik er kam snaps in.
Terwijl ik de blouse bij little Shark aan deed riep ze al 'mama kijk zien stopt is' en wilde neit blijven staan. Eindelijk de blouse dichtgeknoopt gekregen liep ze naar een kast die open gedaan werd ze dook er tot en met haar voeten in om vervolgens DE regenboog knoopjes te komen brengen waarbij ze ze bij haar blouse houd en zegt 'nee mooiiii' legt ze op de tafel en knikt tevreden 'nu tess mooiiiiii eid'.
Voor degenen die geen kinderen hebben 'mama kijk zien stopt is' betekend zoiets als 'kijk mama ik laat zien waar ze verstopt zijn'. het mooiiii stuk snapt denk ik iedereen wel. Nu dacht ik dat ze de knoopjes niet mooi vond maar toen ik vroeg of ze weg moesten werd ze toch verdrietig en meldde mij 'Tess die * hield haar blouse bij een stofje mag noop wel mooiiiii tess mooiiii eid da' Oftewel 'Tess wil van deze stof dat blousepatroon en die knopen mogen daar bij dan is tess wel een mooie meid.'
Die zelfde middag wilde ik een stofje klaarleggen voor een blouse voor haar zusje maar little Shark was al zo bezig met mij helpen was aan het zoeken tussen mijn stofjes dat ik wel nieuwsgierig was naar wat zij van plan was al snel vond zij het geruitte stofje en gaf deze aan mij met de worden 'kelsssss ook die * wees op haar blouse* kels mooiiiii eid' Dat zoiets als voor Kelcey van deze stof ook zo'n blouse dan is Kelcey ook een mooie meid.
Tegen zo ondernemend lief koppie kon ik niet op en ik beloofde haar dat als zij lief ging slapen kelcey de volgende dag ook een blouse van die stof had. zo gezegd zo gedaan die avond maakte ik een blouse voor mini Shark van de geruite stof met dezelfde kam snaps Toe ik de blousejs bij de dames aan deed bleeft little Shark maar zeggen'kelsss zelft kelssss zelft mooiiiiiiiii eid kels mooiiii eid tess mooiiiii eid'
little Shark zit echt in de fase van alles het zelfde. 2 dezelfde kleuren worden benoemd als 'zelft' of als zij staartjes in heeft en ik ook zegt ze 'haar zelft' Terwijl zij uit een open beker drinkt en ik uit mijn glas zegt ze 'oot eid zelft nu'

4 opmerkingen:

 1. Geweldig, wat een verhaal :-)
  Je meiden zien er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig verhaal over de kleine meid. Zo heerlijk als ze gaan vertellen wat ze wil, hè. En knoopjes verstoppen, hahaha, geweldig! Alleen minder als je de knoopjes wel nodig hebt natuurlijk.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tess,kan het mooi duidelijk maken,
  hoe zij en Kelcey,de kleding willen hebben!

  Knoopjes verstoppen...hoe komt zij er op!
  Knap,dat zij nog de opbergplaats wist!
  Ik heb een intelligent kleindochtertje!

  Tess,heeft ook een goede smaak...
  de regenboogknoopjes,staan ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zie nou..de twee schatten...hetzelfde gekleed!

  Het blijft leuk om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen