dinsdag 19 juli 2011

Kleine meisje worden groot


.


Naja groot. Zo groot is ze nog niet. Ze blijft nog altijd mijn kleine meisje ( net als haar zus trouwens) Ik heb het namelijk over mini Shark. Vandaag is zij namelijk precies een half jaar oud.
Volgens haar zus was het ook 'eestie ieren' Dit werd na het zien van een appeltaart uitgebreid door de slingers te voorschijn te halen en speeltje in papieren kranten aan mini Shark te geven. Schijnbaar kent little Shark dr moeder nog niet goed genoeg om te weten dat appaltaart ook zonder een feestje gegeten kan worden. net zo als een nieuwe jurk aantrekken maar ach een beetje feest was het wel.
Little Shark hing de slingers met de plakband die mama al lachend aan reikte op haar manier aan de deur en aan de stoel van mini Shark. Welke mini Shark natuurlijk meteen weer van haar stoel trok om te kijken wat het was dus de slingers aan de stoel werden weggehaald en ook maar aan een deur geplakt de kranten werden met een vrolijke lach ontvangen al was little Shark wel een beetje beledigd dat de knuffel die er in zat geen aan dacht kreeg ook liep ze naar de deur maar er kwam niemand na een poosje ging little Shark bij mini Shark zitten en vertelde 'kels nie uile eeft nie kom wel tess wel mee kels lachuh tess  maam taartje happuh kels jamjam fles ook pap pap orgen eestie ieren dan oma aaaaaaaaa wel ieren.' Je begrijpt wel het was heel vertederend om de grote zus dr kleine zusje te zien troosten al was het kleine zus helemaal niet verdrietig..Van bijdehante dame die haar hoofd direct naar de kraamzorg optilde, Ja ach wat moet je dan om te laten zien dat je de regie zelf in handen had. Dan moet je toch als die mevrouw er dan eindelijk ook bij is toch even je hoofd optillen en haar met wat geluidjes laten hoor dat het goed met je gaat. Veranderde ze in die 6 maanden naar een dame die zich van uit ligstand overal aan optrekt om te gaan zitten. En het reuze interesant vind om mee aan tafel te mogen onder het avond eten. Natuurlijk is little Shark bereid om haar eten te delen zoals de groene komkommertjes.

Maar bij het toetje riep little Shark wel met een verheugd gezicht ' kels klein kannie!!! das gek tess jamjam toet kels jamjam pa pap flesssssss usie' En daar heeft ze dan ook wel weer gelijk in voor schaaltjes vla in mini Shark nog wat klein laat ze eerst maar wenne aan al het groente en fruit.En natuurlijk kreeg mini Shark haar fles met overheelijke pap. Gemaakt van moeder melk want die poedermelk is toch niet favoriet.Voor ze een jaar is wil ze niets lievers dan fruit en koekjes Net als dr zus.

3 opmerkingen:

  1. Wat een schattige foto's van Mini Shark en een heerlijk verhaaltje met de kletsende Little Shark! En appeltaart... mjammie daar hoef je mij niet wakker voor te maken als ik pas jarig ben hoor!! Dat mag iedere dag!! hahaha

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. deze oma wist niet dat er feestje was. Maar Tess ik weet zeker dat dat niet erg was want nu heb je een groter stuk of zelfs 2 stukken. 1 s'morgens en 1 smiddags.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een vertederend verhaal,
    over twee bijdehandjes...Tess en Kelcey!

    Leuk,dat die tweedametjes zo vertrouwd,
    zo lief met elkaar omgaan!

    Jullie,mogen trots op dit twee tal!

    Vandaag,ben ik op visite,bij de
    "half jarig",Kelcey,geweest!

    Een dag te laat...maar we hebben het met de bekende appeltaart..dunnetjes....over..gevierd!

    BeantwoordenVerwijderen