zaterdag 12 november 2011

oh oh nog een verslaving

Jaja nog een verslaving. Ik lijk wel een echte junk te worden. Eigenlijk weer terug verslaafd.  Want ruim 4 jaar geleden begon ik met pixelen. Pixelen hoor ik jullie denken ja pixelen. Een soort ministeck maar dan kleiner steentjes welke je op een basisplaatje zet met een pincet. Mini steck deed ik al toen ik jonger was samen met mijn moeder. Maar daar kwamen vooral heel forse katten uit en  afwijkende afbeeldingen . Uiteraard aangepast aan het voorbeeld in het echt. Toen een vriendin van mijn beviel en een andere vriendin een nieuwe hobby had genaamd pixelen. Nu klonk dit wel leuk en  ging ik het ook uitproberen moeilijk bleek het niet te zijn verslavend wel.  Voor oma oma maakte ik mijn 2de projectje een uitgepixelde foto van Daddy Shark en en mijzelf. Deze hangt nu bij ons in de woonkamer maar ja het gezin is iets uitgebreid dus er moest nog een pixelproject bij. Lang heb ik getwijfeld  over de foto maar nu ben ik toch begonnen met dit als resultaat. Wie zit wat dit word? 

Natuurlijk wissel ik het pixelen mat het kleidng maken af ik heb nog  4 kinderen om te toveren naar witte pietjes en er moet nog een sint outfit komen. 3 van de pieten pakken moeten eigenlijk volgende week af zijn.

2 opmerkingen:

 1. Ja...pixelen...het schilderij,van jou en Niels,is leuk!

  Maar,wie is dit lieve meisje,met staartjes?

  Tess,misschien?

  Kelcey,moet nog gepixelt worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. patriciavankleef6 december 2011 om 12:41

  heel leuk dat pixelen, je hebt mij met de verslaving aangestoken. gelukkig is dit wel een leuke en geen slechte verslaving. wel jammer dat het zo duur is. heb inmiddels al 4 foto's na gemaakt.

  groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen