woensdag 4 april 2012

Laura trui met meisje panda voor miss littleNa de blauwe Laura jurk die ik wat kort vond maakte ik al snel ook deze Laura jurk die ik wat cm's verlengd heb. Met wat moeite heb ik er een mooie panda opgeborduurd. Eerst op een stukje stevige linnen daarna de linnen op de tricot met een  zigzagsteek. Alles onder toezicht van een zeer kritisch oog van mevrouw little miss! Het chillen (zij noemt het grote jongen chili billen) heeft ze van knullen van mijn leeftijd in de speeltuin af gekeken. Gelukkig doet ze dat na en niet de stunt die ze doen. Ze springen namelijk van de houten speel toestellen af  met een schroef salto of iets in die richting.

Ze zeggen er altijd wel bij dat ze het pas mogen proberen als ze net zo groot als hun mama zijn.Nou hebben little miss en mini miss dan geluk met een kleine mama. Little miss wilt  het oppaskindje en mij al na doen omdat wij nog wel eens radslagen en handstanden doen. Of oefenen met bruggetjes. Dat laatste doet ze vooral vaak na dan gaat ze ook tegen de muur staan met dr rug en doet ze dr hoofd naar achter. ( rest van dr lijf is ook nog tegen de muur dus een bruggetje word het niet) De koprol kunne mini miss en little miss al een poosje erg goed. Dat doen ze alleen maar in hun bed gelukkig. 


Op zn kop hangen vind little miss ook erg leuk vandaar ook de op zn kop foto. De reuze laarzen van haar papa waren ook leuk om mee te spelen dan was ze net klein kruimpje. Eigenlijk is het klein duimpje maar dat vind ze zo gek ze heeft 2 duimen aan beide handen een dan kan dat toch nooit een mens zijn. Het strooien met kruimels kan ze wel al goed daar hoeft ze niet mee te oefenen. Na deze versie van het Laura tuniek jurkje bestelde mevrouw van dezelfde stof nog een jurkje maar dan zo * ze trok de stof strak om haar buik* en zo  * ze trok de stof tot net boven haar knieen* nou daar moet mama het dan maar weer mee doen he. Oh en het borduurtje had ze ook snel uit gekozen. Dat  moest die zijn en de kleuren werden er al bij gehaald.1 opmerking: