zaterdag 19 januari 2013

Voor de kleine bewoners in huize proud mommy

Little miss en mini miss sliepen alle 2 al in een open bed en gingen steeds vaker samen op hun kamer spelen terwijl proud mommy bezig was met de was. Af en toe hielpen zei ook met de was maar dan was elke keer weer het probleem waar moet de baby pop dan slapen want die zijn nog niet zo groot dat ze in een groot bed kunnen liggen.

En met een baby op  je arm als je 1 of 2 bent lukt ook niet zo goed. Dat mama dat wel kon met een echte baby snapte zij nog steeds niet maar ook toen hun zo klein waren als de babypoppen hadden zijn een eigen kleiner bedje dan nu. Ja mama dit keer niets van stof om te maken maar wel iets voor de pop. Maar proud mommy schrok daar niet van af, want die ging gewoon naar de ikea met de meiden en kocht daar 2 poppenbedjes.
 Ze boorde gaatjes in een van de 2 ter grootte van de duveltjes en creëerde zo een stapelbed dat ook als 2 losse bedden gebruikt kon worden. Bij kleine bedjes horen natuurlijk ook kleinere dekens. Nu zat er wel ( in onze ogen) een dekbedje bij maar er hoort ook een matras in een bed. dus deze mama mocht 2 matrassen en meerdere dekbedhoezen en kussenhoezen maken.


2 opmerkingen:

 1. De babypoppen hebben nu ook een warm bedje!

  Tess en Kelcey,zijn reuze trots....

  dat op de kinderslaapkamer

  er ook plaats is voor hun kleine grut!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Behalve de poppenkinderen,

  heeft Kelcey,nu ook een nieuw ( groot) bed!

  Wat zal iedereen heerlijk slapen!

  BeantwoordenVerwijderen