zaterdag 19 januari 2013

butterflygirls


Vorige jaar februari maakte ik   op verzoek van little miss een shirt voor haar van het roze stofje dat zij zelf had uitgekozen op de markt.Het stofje was heel dun en daarom dacht ik dat het wel lekker was met lange mouwen als bescherming tegen de zon.  Nu is een effen shirt ook maar zo hummmm effen.....

dussss er moest een mooi borduurtje op een mooie van een vlinder meisje werd het. het plaatje en alle kleurtjes zijn door mevrouwtje little miss zelf uitgekozen. ze vind het helpen met projectjes verzinnen en helpen met borduren zo leuk dat er ook voor het kleine zusjes een shirt gemaakt moest worden.
Ik maakte voor mini miss dezelfde maat Antonia maar dan minder lang. Een heerlijk basis patroon. En weer werd ik geholpen met uittekenen naaien en borduren.Door het bolle buikje van mini miss had het shirt wel iets breder mogen zijn. Omdat 2 echt dezelfde shirt vind ik niet leuk is moest het borduurtje wel anders zijn. Gelukkig was little miss het daarmee eens. Vorige week had ik de shirts nog in me handen en ze toch nog even gepast. en het is net aan maar de meiden passen de shirts nog. Doordat de meiden het zo vaak gedragen hebben en niet op letten of ze ergens aan blijven hangen zijn beide shirts ondertussen toch wel al aan vervanging toe. Hopelijk kan ik weer ergens zo'n dun stofje vandaan halen en dan maak ik meerdere shirts er van ( dunne stof is toch wat kwestbaarder)

2 opmerkingen:

 1. De shirts staan Tess en Kelcey heel leuk!

  Heel knap...dat Tess,al zoveel talent heeft,

  om de juiste stofjes en patroontjes te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben Tess en Kelcey,
  toch mooie en lieve oogjes!

  Het zijn ook schatten!

  Wat wil je nog meer?

  BeantwoordenVerwijderen